Βρίσκετε εδώ: Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

 Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με 3 τρόπους:

1. Με αντικαταβολή Τα προϊόντα στέλνονται στον χώρο σας και εξοφλείτε τοις μετρητοίς κατά την παραλαβή (ισχύει μόνο για παραγγελίες εντός Αττικής για προιόντα που χρειάζονται φορτηγό για την αποστολή τους και για όλη την Ελλάδα για προιόντα που μπορούν να μεταφερθούν από την εταιρία που συνεργαζόμαστε για μικρότερες αποστολές - την ACS).

2. Με πιστωτική κάρτα Παρέχεται δυνατότητα εξόφλησης των παραγγελιών μέσω πιστωτικής κάρτας VISA MASTERCARD και DINERS. Η χρέωση της πιστωτικής κάρτας πραγματοποιείται αφού προηγηθεί έλεγχος και πιστοποίηση των στοιχείων και της εγκυρότητας της. Ο πελάτης είναι ο μόνος υπεύθυνος για την σωστή καταγραφή και την αλήθεια των στοιχείων της πιστωτικής κάρτας.

 3. Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες Web Banking της τράπεζά σας ή να καταθέσετε το ακριβές ποσό κατόπιν συνεννοήσεως μαζί μας σε έναν από τους λογαριασμούς μας.

α. Διαδιακασία Κατάθεσης σε Τραπεζικό Λογαριασμό i. Κατάθεση μέσω Web Banking
Εάν επιλέξετε να μεταφέρετε το ποσό μέσω Web Banking θα πρέπει να μας στείλετε μέσω e-mail τον αριθμό συναλλαγής (αριθμός πράξης), την ημερομηνία καθώς και τοποσό που έγινε μεταφορά.
Μετά την επιβεβαίωση της συναλλαγής θα σας αποσταλεί e-mail με όλες τις πληροφορίες που αφορούν την αγορά σας όπως την ημερομηνία της αποστολής των εμπορευμάτων και ότι άλλο έχετε ζητήσει ως συμπληρωματική πληροφορία.
β. Κατάθεση σε τράπεζα
Εάν επιλέξετε να καταθέσετε το ποσό σε κάποιο τραπεζικό κατάστημα θα πρέπει να μας στείλετε μέσω fax ή e-mail αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης. Μετά την επιβεβαίωση της συναλλαγής θα σας αποσταλεί e-mail με όλες τις πληροφορίες που αφορούν την αγορά σας όπως την ημερομηνία αποστολής των εμπορευμάτων και ότι άλλο έχετε ζητήσει ως συμπληρωματική πληροφορία.

b. Λίστα Τραπεζικών Λογαριασμών Επιλέξτε έναν από τους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς για την κατάθεσή σας

Eurobank:
AlphaBank:
Πειραιώς:
Εθνική: