Βρίσκετε εδώ: FAQ Ασφάλεια on-line

Ασφάλεια on-line

E-mail Εκτύπωση PDF
Ασφάλεια Συναλλαγών εγγυείται από την Alpha Bank.
Οι αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών που γίνονται μέσω του DeltaPAY, πραγματοποιούνται με ασφαλή τρόπο μέσω ειδικής υπηρεσίας της Alpha Bank.
Η οθόνη / ιστοσελίδα στην οποία εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας παρέχεται από την Alpha Bank. Τα στοιχεία της κάρτας σας κρυπτογραφούνται και αποστέλλονται στον εκδότη της κάρτας σας για έγκριση της χρεώσεως. Τα στοιχεία αυτά δεν κοινοποιούνται σε οποιονδήποτε τρίτο (ούτε και στον πάροχο του προϊόντος / υπηρεσίας που αγοράζετε).
Οι τεχνολογίες και τα συστήματα που χρησιμοποιούνται για την ασφάλεια των αγορών σας περιλαμβάνουν:
Kρυπτογράφηση των στοιχείων των καρτών σας (SSL 128),
Ψηφιακό πιστοποιητικό προστασίας από την GeoTrust Inc. της σελίδας της Alpha Bank:
το εικονίδιο σε μορφή ‘λουκέτου’ στο κάτω δεξιά μέρος της οθόνης, για να επιβεβαιώσετε την αυθεντικότητα της σελίδας (Name: First Data Corp, domain: https://www.deltapay.gr, Issued to: www.deltapay.gr), συστήματα ασφαλείας της Alpha Bank που καταγράφουν και προστατεύουν την πρόσβαση και τα δεδομένα των συστημάτων της.
Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας παρουσιάσουμε την λύση του 2co.gr, η οποία θα αποτελέσει χρήσιμο εργαλείο και ισχυρό πλεονέκτημα για την επιχείρησή σας.
Ασφάλεια Συναλλαγών εγγυείται από την EuroBank.
Οι αγορές προϊόντων ή υπηρεσιών που γίνονται  πραγματοποιούνται με ασφαλή τρόπο μέσω ειδικής υπηρεσίας Proxypay3 της EuroBank.

Η οθόνη / ιστοσελίδα στην οποία εισάγετε τα στοιχεία της κάρτας σας παρέχεται από την Eurobamk. Τα στοιχεία της κάρτας σας κρυπτογραφούνται και αποστέλλονται στον εκδότη της κάρτας σας για έγκριση της χρεώσεως. Τα στοιχεία αυτά δεν κοινοποιούνται σε οποιονδήποτε τρίτο (ούτε και στον πάροχο του προϊόντος / υπηρεσίας που αγοράζετε).